Bakan Yılmaz: Bir olunursa, birlik olunursa aşılamayacak engel olmaz

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye’nin, çevresindeki en güçlü ülke olduğunu belirterek, bir olunursa, birlik...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye’nin, çevresindeki en güçlü ülke olduğunu belirterek, bir olunursa, birlik olunursa aşılamayacak engel olmadığını söyledi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şarkışla Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika temel atma törenine katıldı. Temel için kesilmek üzere alana koyun getirildi. Bakan Yılmaz, kasaba, koyunu kesmemesini, tamamen bırakmasını istedi.
Bakan Yılmaz, temel atma töreninde yaptığı konuşmasında, bir olunursa birlik olunursa aşılamayacak engel olmadığını söyledi. Türkiye’nin çevresindeki en güçlü ülke olduğunu kaydeden Yılmaz, “Dünyada ekonomik kriz olurken Avrupa’nın birçok bankasından, IMF’den borç almayan bir ülke olan Türkiye, aksine birçok ülkeye borç verebilecek durumda. Bazı ülkelerden alacaklarımız var, onları da tahsil etmiyoruz. Merkez Bankası'ndaki rezervimiz, altın da dahil 100 milyar dolar. Türkiye bugün çok iyi bir durumda. Devlet, millet el ele 2023 Türkiye’nin bu bölgede daha güçlendiği daha da yükseldiği bir dönem olacaktır. Şimdiye kadar halk, millet devletine hizmet ederdi, şimdiden sonra devlet halkına, milletine hizmet eder oldu.” dedi.
Konuşma ardından temel atma törenine geçildi. Bakan Yılmaz, temelde kesilmek için getirilen koyunu kestirtmedi. Kasabın elinden kurtulan koyun uzaklaştı. Arkasından koşanlara aldırış etmeden dağlık alana kaçan koyun, yakalanamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz