Bakan Yılmaz: Herkes Yaptığının Karşılığını Alır

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu görülmemiştir. Eşkıyayı hak ettiği cezaları alması...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu görülmemiştir. Eşkıyayı hak ettiği cezaları alması için adalet huzuruna çıkaracağız. Hiç kimse yaptığının karşılığını almadan bu dünyadan gitmeyecektir." dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan'daki programının ardından kara yoluyla geldiği Sivas'ın Hafik ilçesinde, iş adamı Orhan Örnek tarafından yaptırılan Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu'nun açılışına katıldı. Burada konuşan Bakan Yılmaz, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamada karanlık odakların varlığına dikkat çekti. "Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu görülmemiştir" diyen İsmet Yılmaz, eşkıyanın hak ettiği cezaları alması için adalet huzuruna çıkarılacağını ifade etti. Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, insanlıktan nasibini almamış karanlık odakların maşası ve karanlık odakların saldırısı sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu görülmemiştir. Eşkıyayı, hak ettiği cezaları alması için adalet huzuruna çıkaracağız. Hiç kimse yaptığının karşılığını almadan bu dünyadan gitmeyecektir. Birlik ve beraberlik içinde oldukça 75 milyon bu ülkede kardeşçe, huzur ve barış içinde yaşayacağız. Bundan, hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Konuşmasının ardından yüksek okul binasının açılışını gerçekleştiren Bakan İsmet Yılmaz, ardından kara yoluyla Ankara'ya döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: