Bakan Yılmaz Ve Bbp Başkanı Destici Birlikte Temel Attı

Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesinin ismini taşıyan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür...

Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesinin ismini taşıyan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nin temel atma töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu ile yakından ilgilendi. Törende konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e teşekkür ederek, “Hanımlar Kültür Merkezi olarak böyle bir yer yaptığı için Başkana teşekkür ediyorum. Zira birçok yerde kültür merkezi var. Sanki hanımları evlere kapatıyoruz da onun dışına çıkmasın gibi bir algılama var. Oysa kadın ve erkek eşittir. Siz de tarak dişi gibi eşitsiniz, üstünlüğünüz Allah katında takvayladır. İlim erkeğe ne kadar farzsa kadına da o kadar farz, dolayısıyla erkeği ne kadar eğitiyorsak hanımlarımızı ve kızlarımızı da o kadar eğitmeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise, "Fidan annemiz adına yapılan böyle muhteşem bir eserin temel atma töreninde bulunuyoruz. Bu Hanımlar Kültür Merkezi Anadolu’daki en işlevsel, en kullanışlı, en modern kültür merkezi olacak. Bunun temel atma töreninin de bize nasip olması nedeniyle yüce Allah’a binlerce kez şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar edildi ve kurban kesildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin temeline ilk harcı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Fidan Yazıcıoğlu birlikte butona basarak attı.

Bu arada Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, temel atma töreninden önce Sivas Belediyesi Nikah Salonu'nda Gülşah Nazire Kütük-Burak Dinçer çiftinin nikah törenine de katıldı. Bakan Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Destici, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Bakan Yılmaz, genç çifte mutluluklar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: