Bakan Yılmaz’dan Zam İstedi

Samsun’da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye ziyareti sırasında Saliha Hayta isimli emekli bir kadın,...

Samsun’da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye ziyareti sırasında Saliha Hayta isimli emekli bir kadın, Bakan Yılmaz’dan emeklilere zam verilmesini istedi.

Samsun’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Valilikte yapılan OKA Yönetim Kurulu toplantısının ardından OKA güdümlü desteğiyle yürütülen Samsun Fuar ve Kongre Merkezi projesini ve OKA desteğiyle yapılan engelliler için eğitim ve dinlenme tesisi projesini yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyarete giden Bakan Yılmaz’ın otobüsten inerek esnafla selamlaştığı sırada Saliha Hayta isimli emekli bir vatandaş Bakan Yılmaz’a, “Emekliye zam verin. 2006 yılından sonra emekli oldum. 850 TL maaş alıyorum, 500 TL kira ödüyorum. Lütfen istirham ediyorum, sesimize kulak verin” dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Yılmaz da, “10 milyonun üzerinde emeklimiz var, elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Yılmaz, ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti. Burada AK Parti’nin yeni hizmet binasını çok beğendiğini belirten Bakan Yılmaz, partililerle sohbet etti.

AK Parti ziyaretinden sonra Bakan Yılmaz, karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: