Bakanı Tanımayınca Belediye Başkanı Araya Girdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kasımpaşa'da gezerken sarıldığı bir kadın kendisini tanımayınca araya...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kasımpaşa'da gezerken sarıldığı bir kadın kendisini tanımayınca araya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan girdi.

Bakan Fatma Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Kasımpaşa'da bulunan Beyoğlu Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasına uğradı. Burada incelemelerde bulunan Şahin, kadınlarla sohbet edip, kadınların kendi yaptıkları ürünlerin satıldığı sosyal marketi gezdi. Şahin daha sonra Kasımpaşa'da ezip kadınlarla sohbet etti. Bankta oturan iki kadına sürpriz yapmak isteyen Şahin, arkadan gelip kadınların omuzlarından tuttu. Şahin'in, "Nasılsınız?" sorusuna "İyiyiz" diye cevap veren kadınların, Bakan Şahin'i tanımadıkları bir süre sonra anlaşıldı. Araya giren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Şahin'i göstererek, "Sayın Bakanımız" dedi. Kadınlardan biri de, "Biz sizi tanımıyoruz. Ahmet Bey'i tanıyoruz" diye karşılık verdi. Bunun üzerine Bakan Fatma Şahin, "Normaldir. Ahmet Bey size 8 yıldır hizmet veriyor" dedi. Daha sonra kadınların yanından ayrılan Şahin, çocuklarla ilgilendikten sonra aracına binerek Kasımpaşa'dan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: