Bakanlar Eroğlu Ve Çavuşoğlu, Antalya'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere verilecek en güzel cevap, 30 Mart seçimleri olacaktır"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere verilecek en güzel cevap, 30 Mart seçimleri olacaktır" dedi. Eroğlu ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ilçesinde AK Parti'nin seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldı. Burada konuşan Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mart'ta Antalya'da olacağını, bütün Antalyalıların, Alanyalıların, onu bağrına basacağına inandığını söyledi. Yerel seçimlerin, Türkiye tarihi bakımından önemine dikkati çeken Eroğlu, "Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere verilecek en güzel cevap, 30 Mart seçimleri olacaktır. Sandıkları adeta patlatırcasına AK Parti'ye oy vermelisiniz" diye konuştu. "Belediyecilik" denilince akla AK Parti'li kadroların geldiğini dile getiren Eroğlu, 30 Mart'ta tüm AK Partili adayların seçimden zaferle çıkacağına da inandığını sözlerine ekledi. Çavuşoğlu ise Alanya'nın belde, köy ve yaylalarına, AK Parti'den daha iyi hiçbir partinin hizmet yapamayacağını savundu. Millete güvenerek 11 yıl önce yola çıktıklarını ifade eden Çavuşoğlu, bugüne kadar da milleti hiçbir yerde ve hiçbir şekilde mahcup etmediklerini anlattı. Çavuşoğlu, milletin başını hiçbir zaman eğdirmediklerini ve eğdirmeyeceklerini belirterek, "30 Mart'a giderken yine sizlere güveniyoruz. Her seçim, Türkiye için bir dönüm noktası olmuştur. Her seçimde sizden aldığımız oylarla Türkiye'yi çetelerden kurtardık, askeri vesayetten kurtardık, vesayetçilerden kurtardık. Allah'ın izniyle 30 Mart'ta, Türkiye'yi egemenliğinizin üzerine vesayet kurmak isteyenlerden de kurtaracağız" ifadesini kullandı. Daha sonra Eroğlu ve Çavuşoğlu, büronun açılışını gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz