Bakanlar Hakkari’den Ayrıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı’nın 4. Olağan Genel Kongresi’ne üzere Hakkari’ye...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı’nın 4. Olağan Genel Kongresi’ne üzere Hakkari’ye gelen bakanlar ayrıldı. Bakanların ilden ayrılmasıyla birlikte şehrin değişik noktalarında olaylar çıktı.

Öğle saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti Hakkari İl Başkanlığı 4. Olağan Genel Kongresi’ne katılmak üzere Hakkari’ye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kongrenin ardından Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret ettikten sonra helikopterle Van’a dönmek üzere ilden ayrıldılar.

Reklam
Reklam

HAKKARİ’DE OLAYLAR ÇIKTI

Bakanların şehirden ayrılmasından sonra Çevreyolu, Medrese ve Kıran mahallelerinde toplanan gruplar yolu trafiğe kapatarak slogan atmaları üzerine polis zırhlı araçlarla müdahale etti. Kepenklerin halen kapalı olduğu Hakkari yer yer olaylar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: