Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'deki sanayici ve işadamları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine tekrar kentten bir milletvekilinin getirilmesini memnuniyetle karşıladı.

"Yakın çalıştığımız bir kişinin bakan olması bizi mutlu etmiştir" Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da Ergün'ün kente çok değerli hizmetleri olduğunu belirterek, "Nihat beyin bakanlık görevinden ayrılmasına üzüldük ancak şehri temsil eden başka bir milletvekilinin aynı göreve getirilmesi bizi bir o kadar da memnun etti" dedi. Sanayi kenti Kocaeli'de önemli çalışmaların olduğuna dikkati çeken Zeytinoğlu, şunları söyledi: "Nihat Ergün beyefendi ilimize çok çok ciddi katkılar sağlamıştı. Umarız ve bekliyoruz, Fikri bey de aynı katkıyı sağlayacaktır. Fikri beyle çok yakın çalıştığımız farklı konular var. Dolayısıyla yakın çalıştığımız bir kişinin bakan olması bizi mutlu etmiştir. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ise Fikri Işık'ın her türlü görevi tam anlamıyla yerine getirebilecek önemli bir milletvekili olduğuna işaret ederek, kenti yakından tanıyan bir kişinin tekrar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: