Bakanlar Kurulu'ndaki Değişiklik

Adana'da bir fotoğraf stüdyosu sahibi, Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikle Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesi nedeniyle, 1 gün boyunca

Adana'da bir fotoğraf stüdyosu sahibi, Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikle Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesi nedeniyle, 1 gün boyunca ücretsiz vesikalık fotoğraf çekimi kampanyası düzenledi.

Kentte 13 yıldır fotoğraf stüdyosu işleten Şehmus Baysal, iş yerinin camına "Adana'nın ağabeyi Ömer Çelik Türkiye'nin Bakanı oldu, bugün vesikalıklar ücretsiz" yazılı döviz astı.

Baysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana'nın yıllardır Bakan hasreti yaşadığını, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesiyle bu özlemin son bulduğunu anlattı.

Reklam
Reklam

Değişikliğin gerçekleştiği dünden bu yana büyük mutluluk yaşadığını anlatan Baysal, şunları kaydetti:

"Adana 15 yıldır, Bakan sıkıntısı yaşıyordu. Dün gece itibarıyla mutlu haberi aldık. 15 yıl sonra Adana'da bir Bakanımız olmasından dolayı çok mutluyuz. İlk aklıma gelen bedava vesikalık çekmek oldu. Bin 500 kişilik okul gelip fotoğraf çektirecek. Sabahtan bu yana 200'e yakın fotoğraf çektik. Bakanımız Ömer Çelik için feda olsun, 1 gün değil 1 ay bile kampanya yaparız. Adana'mız için Sayın Ömer Çelik'in Bakan olması çok önemli."

Baysal, kentten bir Bakan çıkmasının, Adana'nın sorunlarının çözümü konusunda da büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: