Bakanlar Kurulu'ndaki Görev Değişikliği

TÜMSİAD Erzurum  Şube Başkanı Cafer Burucu, Bakanlar Kurulu'nda iki Erzurumlu bakanın yer almasının memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Bakanlar Kurulu'nda iki Erzurumlu bakanın yer almasının memnuniyet verici olduğunu bildirdi. Burucu, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iki Erzurumlu hemşehrinin getirildiğini anımsatarak, bunun ülkeye ve memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu. İçişleri Bakanlığı'na getirilen Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na atanan İdris Güllüce'ye başarılar dileyen Burucu, şunları kaydetti: "Erzurum ve ülkemiz için büyük değer olan bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, Erzurum'da sevinçle karşılanan kabine değişikliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Aksaray Valisi iken İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Selami Altunok ile başlayan ve İçişleri Bakanlığı'na Efkan Ala'nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na İdris Güllüce'nin getirilmesiyle devam eden bu atamalar, Erzurum açısından ciddi bir gelişmedir. Erzurum'da hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak, üç hemşehrimizin de önemli görevlere getirilmesi bir gurur kaynağı olmuştur. Söz konusu atamalar, özellikle şehrimiz ve ülkemiz için çok büyük bir kazanç olacağına yürekten inanıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: