Bakanlık Desteğiyle Gaziantep’i Gezdiler

Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Siirt’ten...

Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Siirt’ten Gaziantep’e gelen öğrenciler kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Gençler arasında kaynaşmayı ve kültür kazanımını amaçlayan proje kapsamında Gaziantep’e gelen öğrenciler dolaşma fırsatı buldukları Gaziantep kalesine hayran kaldı. Kafile lideri öğretmen Hayati Yılmaz, “Gaziantep’in Şahinbey parkını gezdik, teleferiğe bindik, şuanda da kaleyi geziyoruz. Hayvanat bahçesine gideceğiz. Botanik parkına, harikalar diyarına gittik. Proje kapsamında Gaziantep’i geziyoruz. Şanlıurfa’ ya da gittik. Orada da balıklı gölü görme fırsatı yakaladık” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenci Şeymanur Tanık da, “Gaziantep çok güzel bir yer. Doğu tarafının bu kadar gelişmiş olduğunu bilmiyordum. Gaziantep gerçekten gelişmiş bir yer. Biz Siirt’ten geldik. Buralar güzel yerler. Tavsiye ediyorum gezilmesi gereken yerler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: