BAKİAD’dan Müftü Gündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt, ile yeni atanan Müftü Mahmut Gündüz makamında...

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt, ile yeni atanan Müftü Mahmut Gündüz makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun." dedi.

Müftü Gündüz'ü ziyarete Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ali Rıza Demirok, Aynur Yıldırım, Cihat Çakır, Yaşar Bahçıvan, Sabri Karaman, Salih Günay, Mehmet Çelikkaya ve Yunis Çiftçi'den oluşan heyette iştirak etti.

BAKİAD heyetinin ‘hayırlı olsun’ ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz Bartın’a hizmet edecek olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Dernek faaliyetleri hakkında Müftü Mahmut Gündüz’e bilgi veren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ise ortak akıl ve istişareye önem verdiklerini belirterek iyinin, doğru ve güzelin elde edilebilmesi için diyanet camiasının her zaman BAKİAD olarak yanında olacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

BAKİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek tanışarak sohbet eden Müftü Mahmut Gündüz, “Şimdiye kadar görev yaptığım illerde sivil toplum kuruluşlarının, işadamı ve sanayicilerin desteğini alarak birlikte hareket ederek güzel hizmetler vermeye çalıştım. Bartınımızda da güç ve motivasyon kaynağı olarak iş adamı ve sanayilerimizle, STK’larla birlikte uyum içinde şehrimize hizmetler vereceğiz inşallah. Bartın’a hizmet etmek onur kaynağımızdır. BAKİAD'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: