Bakıcı'nın Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma...

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Vekili Bakıcı, mesajında, eşine rastlanmayacak bir savaşın Çanakkale’de yaşandığına dikkat çekti. Ecdadımızın, gururla anlatacağımız bir zafer ve huzurla yaşayacağımız bir vatan bıraktığını kaydeden Bakıcı mesajında, "Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, Türk milletinin cesaretinin ve kahramanlığının destan olduğu zaferlerden biridir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çanakkale Zaferi, Türk Askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebeleri’ni kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bakıcı, bağımsızlığın, özgürlüğün, vatan sevgisinin, birlik ve bütünlüğün ölümsüzleşen simgeleri olan aziz şehitlerin, sonsuza kadar gönüllerden yaşatılacaklarını vurgulayarak, mesajına şöyle devam etti:

“Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarında bizlere düşen görev ülkeye sahip çıkmaktır. Dünyanın çağdaş, kalkınmış ve güçlü ülkelerinden biri olma yolundaki hedefimize kararlılıkla yürümeliyiz. Vatanı uğruna canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin de 98. yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: