Bakım altındaki karakulak fotokapanla izleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde koruma altında bulunan karakulak, fotokapanla izleniyor. Her gün binlerce kare fotoğrafı çekilen karakulak, yakın zamanda

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde koruma altında bulunan karakulak, fotokapanla izleniyor. Her gün binlerce kare fotoğrafı çekilen karakulak, yakın zamanda doğaya salınacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde koruma altında bulunan karakulak, Kuzeydoğa Derneği'nden alınarak barınağına yerleştirilen fotokapan yöntemiyle incelemeye alındı.

Bir vatandaş tarafından geçen aralık ayında Düzlerçamı'nda yol kenarında bitkin halde bularak Hayvanat Bahçesi'ne teslim edilen karakulağın her hareketinin fotoğraflarla belgelendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Karakulağın her gün binlerce kare fotoğrafının çekildiği, bu yöntemle karakulağın her anının incelendiğini belirtildi.

Yetkililer, bakım altındaki karakulağın, yakın zamanda doğaya salınacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: