Bakırköy Bel.Yeşilyurt lige hazır

Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü ,20 Ekim’de başlayacak Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’ne hazır.

1956 yılında kurulan İstanbul’un en köklü kulüplerinden Yeşilyurt Spor Kulübü’nün sezon başında bayan voleybol takımlarının sponsorluk anlaşmasıyla Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü adını aldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Levent Gökçe,” Öncelikle spora yaptıkları destekten dolayı Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Belediye Başkanımızın verdiği destekle bayan voleybol takımlarımız bu yıl liglerde Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü olarak mücadele edecek. Bu yıl aldığımız sponsorluk desteğiyle ligde gerçekten söz sahibi olabilecek bir kadro oluşturduk. Bu yıl Amerikalı milli smaçör Kristin Richards(İtalya-Piacenza Takımından),Polonyalı Karolina Kosek(Azerbaycan-Azerrail Baku Takımından), G.Saray’dan Seray Altay,Eczacıbaşı’ndan Neşve Büyükbayram,Hazal Selin Uygur, İpek Altınbaşak, Fenerbahçe’den Didem Ege ve Pursaklar Belediyesi Voleybol İhtisas Kulübü’nden Seda Türkkan’ı transfer ettik. Oluşturduğumuz yeni kadro deneyimli hocamız Üzeyir Özdurak yönetiminde 20 Ekim’de başlayacak Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde Avrupa kupalarını hedefleyerek mücadele edecek. En son katıldığımız Uluslar arası Değer Eraybar Turnuvası’nda elde ettiğimiz ikincilik bizi yeni başlayacak lig öncesi çok umutlandırdı. Çünkü burada mücadele ettiğimiz G.Saray, Azerrail Bakü ve CVM Tomis Constanta takımlarının hepsi bu yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Ayrıca Amerikalı milli smaçörümüz Kristin Richards’ın en değerli oyuncu(MVP) ödülünü alması da bizi ekstra gururlandırdı. Bu da transferlerimizin ne kadar doğru olduğunun bir kanıtı olsa gerek.”dedi.

Reklam
Reklam

Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü ligde ilk maçını kendi sahasında Eczacıbaşı Vitra ile kendi sahasında oynayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: