Bakırköy-Beylikdüzü Otobüs Hattı, Gürpınar'a Uzandı

76C Beylikdüzü-Bakırköy olarak hizmet veren otobüs hattının güzergâhı 76G Gürpınar-Bakırköy olarak genişletildi. 76C’nin eski güzergâhlarına,...

76C Beylikdüzü-Bakırköy olarak hizmet veren otobüs hattının güzergâhı 76G Gürpınar-Bakırköy olarak genişletildi. 76C’nin eski güzergâhlarına, Beylikdüzü’nün mahalleleri de eklenip vatandaşların hizmetine sunuldu. 76G hattı Dereağzı mahallesinden kalkışını gerçekleştirerek günde 10 geliş 10 gidiş olarak servis yapacak.

Beylikdüzü’nde ulaşımın her geçen gün rahatlatılacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT Genel Müdürlüğü’müz ile koordineli olarak çalışmalarımız devam ediyor. Metrobüsün Beylikdüzü’ne gelmesi ile ulaşım konusunda en önemli adımlardan birini attık. Şimdi şehir içindeki toplu ulaşım konusunda çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte. Yakında açılacak yeni hatlarla da Beylikdüzü ulaşımda en rahat ilçelerden biri haline gelecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: