Bakırköy’de öldürülen genç için yürüyüş düzenlendi

Bakırköy’de bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler’in ailesi ve yakınları, olaydan sonra kaçan şüphelilerden birinin yakalanması için yürüyüş yaptı.

Ataköy 5. kısımda, geçen hafta, tartıştığı kişilerce bıçaklanarak öldürülen Ömer Fatih Öztürkler’in ailesi ve yakınları, olayın meydana geldiği yerde toplandı.

Olayın ardından kaçtığı belirtilen şüphelilerden birinin yakalanamamasına tepki gösteren gencin yakınları, buradan Ataköy Konakları mevkisine kadar yürüdü. Gruptakiler, yürüyüşün ardından dağıldı.

Bu arada, emniyet yetkilileri, aranan şüphelinin kimliğinin tespit edildiğini ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Ataköy’de 8 Şubat’ta tartıştığı kişilerce bıçaklanan Ömer Fatih Öztürkler, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından yakalanan şüphelilerden biri tutuklanmış, bir şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

Reklam
Reklam

“OĞLUM HİÇ UĞRUNA ÖLDÜ, KATİLİNİ ORTAYA ÇIKARSINLAR”

Acılı Anne Semra Öztürkler oğlunu öldüren kişi veya kişilerin bulunmasını istediğini söyleyerek, “Cumhurbaşkanından, Başbakandan, Milletvekillerinden, herkesten yardım bekliyorum. Benim 17 yaşında oğlum ölmüş. Ben Türkiye için asker yetiştiriyordum. Benim oğlumun katilini ortaya çıkarsınlar. Benim oğlumun katilini bulsunlar. Ben oğlumun katilini istiyorum. Bir hiç uğruna benim oğlum öldü. Bütün insanlardan yardım bekliyorum. İçim yanıyor, içim. Ben onunla gurur duyuyordum. Bir tane cani benim oğlumu hiç uğruna öldürdü” diye feryat etti. Baba Harun Öztürkler ise oğlunun ölümü üzerinden 7 gün geçtiğini belirterek zanlıların bulunmadığını ifade etti.

Anahtar Kelimeler: