Bakkallar Odası’ndan Üyelerine Burs Kolaylığı

Balıkesir’in Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası, ilçedeki bir dershane ile anlaşma imzalayarak, üyelerine burs kolaylığı...

Balıkesir’in Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası, ilçedeki bir dershane ile anlaşma imzalayarak, üyelerine burs kolaylığı sağlamaya başladı.

Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetimi, üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 15 eğitim bursu sağlamak amacıyla, ilçede faaliyet gösteren Hedef Dershaneleri Edremit Şubesi ile protokol imzaladı. Protokol imza töreni, dershane binasında gerçekleştirildi. Oda başkanı Mustafa Alparslan, odanın başkan yardımcısı Hakan Uçak ve yönetim kurulu üyesi Fehim Üstüner, dershanenin kurucu müdürü Ahmet Elal ile birlikte dershaneyi gezdi. Modern imkanlar ile eğitim verildiğini gören oda yetkilileri, akıllı tahtayı da yakından inceledi.

Reklam
Reklam

Hazırlanan protokol metnini imzalayan Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alparslan ve dershanenin kurucu müdürü Ahmet Elal, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burs imkanından faydalanmak isteyenlerin, oda veya dershaneden detaylı bilgi alabileceği söylendi. Hedef Dershaneleri Edremit Şubesi, SBS sınavında Türkiye birincisi çıkartarak adını ülke çapında duyurmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: