Baklava Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

9. Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında baklava yarışması düzenlendi. Gölbaşı 75. Yıl...

9. Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında baklava yarışması düzenlendi. Gölbaşı 75. Yıl Öğretmenevi Bahçesi'nde düzenlenen baklava yarışmasında birinciliği Çayırlı Mahallesi alırken, hoşmerim yarışmasında ise birinciliği Gülşen Ünal elde etti.

Jürinin değerlendirmesi sonucu baklava yarışmasında birinciliğe Çayırlı Mahallesi layık görüldü. İkinciliği Hünerli Eller Pazarından Gülsüm Kara, üçüncülüğü de Fatma Hayran elde etti. Hoşmerim yarışmasında ise birinciliği Gülşen Ünal, ikinciliği Melek Yüksel ve üçüncülüğü de Emine Arıkan kazandı. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara madalya ve Mogan Bıçak tarafından hazırlanan özel bıçak hediye edildi. Yarışma birincilerine yarım altın, ikinci ve üçüncülere çeyrek altın verildi. Mehmet Akbacakoğlu da yarışmacılara ayakkabı hediye etti. Madalya ve plaketler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve jüri üyeleri tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: