BAKTAT uluslararası gıda fuarlarına katıldı

BAKTAT Şirketler Grubu, İzmir Enternasyonal Fuarı ve Uluslararası İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

31 Ağustos – 9 Eylül tarihlerinde İzmir Kültürpark’ta düzenlenen 81. İzmir Enternasyonal Fuarı ve 6-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilen 20. Uluslararası İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda BAKTAT’ın stantlarına ilgi yoğundu.

Aynı anda 2 uluslararası fuara katılan BAKTAT’ın stantları fuarların ilk gününden kapanışına kadar ziyaretçi akınına uğradı.

BAKTAT’ın ödüllü ürünlerinin tadına bakmak ve iş bağlantıları yapmak isteyen çok sayıda kişi fuarlarda BAKTAT standını ziyaret etti. İş görüşmelerinin yanı sıra BAKTAT’ı seven dostları da fuarlarda yalnız bırakmadı. Diğer taraftan BAKTAT, ulusal televizyon kanallarının da ilgi odağı oldu.

Reklam
Reklam

BAKTAT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baklan, Genel Müdür Ali Baklan, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Baklan, Dış Ticaret Müdürü Murat Baklan, Pazarlama ve Satış Müdürü Adıgüzel Baklan ve diğer şirket yetkilileri fuarlarda konuklarını ağırladılar.

3 bine yakın ürünü ile 52 ülkeye ihracat yapan BAKTAT, her yıl olduğu gibi bu yıl da katıldığı uluslararası fuarlarda iş bağlantıları yaparak daha fazla tüketiciye ulaşmayı amaçlıyor.

Dünya markası olmayı hedefleyen BAKTAT, uluslararası fuarlara katılarak, kalite ödüllü ürünleri ile sektörde pazar payını hızla artırıyor.

‘’Gıda fuarlarının aynı tarihte yapılması uygun değil’’

BAKTAT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baklan, fuarların verimli geçtiğini belirterek, ‘’İzmir ve İstanbul gıda fuarları şirketimiz açısından verimli geçti. Ancak fuarların aynı tarihte yapılması bizi ve diğer firmaları sıkıntıya soktu. Gıda fuarlarının aynı tarihte yapılması şirketimiz ve müşterilerimiz açısından olumsuz sonuçlar doğurdu. Müşterilerimiz ikiye bölündü, bazı müşterilerimiz hangi fuara katılacakları konusunda kararsız kaldı.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Halil Baklan, önümüzdeki yıllarda da gıda fuarlarının aynı tarihlere denk gelmesi halinde yönetim olarak birine katılmama kararı alacaklarını bildirdi.

Baklan, ulusal televizyon kanallarına verdiği röportajlarda, fuar tarihlerinin çakışması konusunu ön plana çıkararak, yetkililerin önümüzdeki yıllarda bu konuya dikkat etmelerini istedi.

BAKTAT, yurt dışında da fuarlara katılacak

BAKTAT, bu yıl Paris’teki Sial 2012 Uluslararası Gıda Fuarı ve Abu Dabi’deki Uluslararası Ortadoğu Gıda Fuarı’na da (SIAL Middle East Fuarı) katılacak.

1964 yılından itibaren her iki yılda bir Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen Sial 2012 Uluslararası Gıda Fuarı’na 100 ülkeden firmalar katılıyor. Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Sial 2012 Uluslararası Gıda Fuarı bu yıl 21-25 Ekim 2012 tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkenti Abu Dabi’de düzenlenecek olan Uluslararası Ortadoğu Gıda Fuarı 26-28 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: