Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor, olağanüstü genel kurul sonrası transfer çalışmalarına hız...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor, olağanüstü genel kurul sonrası transfer çalışmalarına hız kazandırmayı planlıyor.

9 Haziran'da olağanüstü genel kurula gidecek olan 44 Malatyaspor, yeni oluşacak yönetim sonrasında transfer çalışmalarına yoğunlaşacak. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Barış Bingöl, "Olağanüstü genel kurul sonrasında transfer çalışmalarına başlayacağız. Transfer noktasında aslında çok fazla acele etmek istemiyoruz. Oluşacak yönetim ve maddi kaynakla birlikte yeni statünün belli olmasını bekleyeceğiz. Bu süreçten sonra transfer çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Transfer noktasında ellerinde bir oyuncu listesinin bulunduğunu kaydeden Bingöl, "Statü ve bütçe belli olursa transferi ona göre yapacağız. Tabii bu noktada bütçemizi en üst seviyede tutmaya çalışacağız. İnşallah oluşturacağımız yeni yönetim, yeni kadro ve teknik heyetimizle birlikte 44 Malatyaspor'u bir üst lige taşıyacağız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: