Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.Malatya İnönü Üniversitesi sahasında,...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Malatya İnönü Üniversitesi sahasında, teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılı takımda, denemeye alınan futbolcularda antrenmanda yer aldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, açma germe hareketlerinin ardından gerçekleştirilen dar alanda kısa pas çalışmasıyla sona erdi.

Yeni sezon hazırlıkları ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren 44 Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Serkan Alkasoğlu, mutlak şampiyonluğu hedeflediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Alkasoğlu, yeni sezon hazırlıklarına start verdiklerini belirterek, “Bu sezon değişen statü gereğinde şampiyon olan takımın direk 3. Lig’e çıkma durumu var. Bu anlamda grup ve takım sayısı çoğaldı. Bu sezon mutlak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturduklarına dikkat çeken Alkasoğlu, “Takımımızda her mevkie iyi oyuncular takviye ettik. Teknik direktörümüz İsmail Tekin’in istediği oyuncuları kadromuza kattık. Statü değişikliği nedeniyle birkaç transfer daha yapmamız gerekebilir. Bu anlamda 1-2 oyuncu daha kadromuza katabiliriz” diye konuştu.

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin ise, istedikleri futbolcuları kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Transfer çalışmaları kapsamında gerek iç gerekse de dış transferde istediğimiz futbolcuları aldık. 1-2 oyuncu daha almayı planlıyoruz. Bu noktada çalışmalar devam ediyor. Ancak bir statü değişikliği oldu. Birinci olan takımların direk 3. Lige çıkma durumu var. Bu statü değişikliği kesinleşirse, transfer politikamızda değişmiş olacak. Bu konuda verilecek kararı bekliyoruz. Karardan sonra tekrar bir transfer görüşümüzü masaya yatırmamız gerekecek” dedi.

Reklam
Reklam

Tekin, futbolcuların kısa sürede iyi bir uyum yakaladıklarını da kaydederek, şunları söyledi: “Ligin ilk 6 haftasının büyük bir mücadeleye sahne olacağını düşünüyorum. Ama daha sonra güçlü takımların mesafeyi açarak yollarına devam edeceği görüşündeyim. 8. haftadan sonra daha kolay geçecektir. Bu anlamda iyi bir kadro oluşturduk. Dış transferde kadromuza kattığımız futbolcularla mevcut futbolcular kısa sürede bir uyum yakaladı. Buda yeni sezon öncesi işimizi biraz daha kolaylaştırdı.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: