Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, BAL Ligi ekiplerinden Aksarayspor ile oynadığı hazırlık...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, BAL Ligi ekiplerinden Aksarayspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdüren 44 Malatyaspor'un Aksarayspor'u 2-0 yendiği hazırlık karşılaşmasında, golleri 35. dakikada Cuma Nasır ve 75. dakikada Zafer Sağdıç kaydetti.

Öte yandan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade etti. Takımın Nevşehir’de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Bingöl, "İkinci etap kamp çalışmalarımız Nevşehir’de devam ediyor. Hazırlıklar çok iyi geçiyor. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparak, Malatya’ya sezon sonunda ikinci profesyonel takımı kazandırırız" dedi.

Reklam
Reklam

Tesis sorununu da çözmeye çalıştıklarını belirten Bingöl, "2 katlı bir tesisimiz var. Ancak tesisimiz tam anlamıyla yeterli değil. Tesis sorununu çözmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: