Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, transfer döneminin sona ereceği...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, transfer döneminin sona ereceği 19 Ekim 2012 tarihi öncesinde 1’i yabancı 4 oyuncu ile anlaştı.

İlk 2 maçtan sonra takımın eksiklerini gören teknik heyetin talebi üzerine harekete geçen yeni Diyarbakırspor Başkanı Fevzi İlhanlı, 1'i yabancı olmak üzere 4 futbolcu ile anlaşma sağladı. Son olarak Bayrampaşa'da forma giyen Eren Köse takımla idmanlara katılırken, uzun süre takımla idmana çıkan Nijeryalı Sami için oturma izni alınmaya çalışıldığı öğrenildi. Anlaşmaya varılan Edremit Belediyesporlu Oğuz Durmaz ve Küçükçekmecesporlu Muhammed Meriç'in ise bugün Diyarbakır'a gelmesi bekleniyor. 4 futbolcunun da 22 yaşında olduğu belirtilirken, teknik heyetin ısrarla istediği forvet için de arayışların sonuçlanmak üzere olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kulüpte otobüs sorunun olduğunu belirten Kulüp Müdür Mehmethan Akan, “Takımın maçlara ve idmanlara gitmesi için otobüs şart. Bunu başkana ilettim. En kısa zamanda sorun çözülecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: