Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta yer alan 44 Malatyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta yer alan 44 Malatyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Payas Beldiyespor 1975 maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Grupta Hatay temsilcisi Payas Belediyespor 1975’in 1 maç eksiğiyle 5 puan gerisinde bulunan sarı kırmızılı takım, 3 puan alarak, liderlik koltuğuna yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Pazar günü 13.30’da Yeşiltepe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları devam etti. İnönü Üniversitesi Stadı’nda teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Reklam
Reklam

Antrenmanda basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan teknik direktör İsmail Tekin, Payas Belediyespor 1975 ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, avantajlarını kullanarak, rakiplerini yenmek istediklerini kaydetti.

Tekin, “Bu hafta liderlik maçı olacak. Sezonun başından bu yana biz 7 maç oynarken, Payas Belediyespor 1975 ise 8 maç oynadı. Arada 2 puanlık bir fark gözüküyor. Bu hafta farkı kapatmak zorundayız. Eğer kazanırsak, oynamadığımız 1 maçla da öne geçmiş olacağız. Bu avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Takımlar arasındaki yarışın lig sonuna kadar devam edeceğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Takımların büyüklüğü böylesi maçlarda belli olacak. Neticede bu futbol ve neticeyi maçtan sonra göreceğiz. Ama bizim tek hedefimiz galip gelmek. Ama gözüküyor ki, bu sezon lig sonuna kadar devam edecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: