Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da, Antrenör İsmet Güner,...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da, Antrenör İsmet Güner, Şehit Kamil Belediyespor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Güner, Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor ile 2-2 berabere kaldıklarını anımsatarak, “Şehit Kamil Belediyespor maçı bizim için prestij niteliğindeydi. Ama 3 puan alsak çok daha iyi olacaktı. Futbolcularımızın mücadeleleri ve performansları çok iyiydi. Genel anlamda iyi bir futbol oynadık. Karşılıklı gollerle maç 2-2 berabere sona erdi. 1 puan aldığımız için sevinçliyim” dedi.

Reklam
Reklam

Ligde kalan maçlarında iyi sonuçlar almak istediklerini de ifade eden Güner, “Sezon başından beri ligde iyi işler yapmaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Mütevazi kadromuz ve bütçemizle lige renk kattık. Yavaş yavaş ligin sonuna doğru geliyoruz. Amacımız kalan maçlarımızda da istediğimiz puanları alarak, ligi iyi bir yerde bitirmek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: