Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Adıyaman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Adıyaman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Ligin 29’ncu haftasında Cumartesi günü 14.30’da Yeşiltepe Stadı’nda Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, bu karşılaşmanın taktik provasını yaptı. Zorlu Adıyaman Belediyespor maçı öncesinde takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, gazetecilere Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıkları ile ilgili açıklamada bulundu.

Reklam
Reklam

Şampiyonluğa olan inançlarını koruduklarını kaydeden Akagündüz, Adıyaman Belediyespor maçını kazanarak, Elazığ’dan gelecek haberi bekleyeceklerini söyledi.

Sezon başından bu yana büyük özveriyle mücadele ettiklerini ve mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade eden Akagündüz, “Lider Payas Belediyespor 1975, Elazığ İl Özel İdarespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bizde Yeşiltepe Stadı’nda Adıyaman Belediyespor’u ağırlayacağız. İki takımın mücadelesi Cumartesi günü oynanacak. Biz sahamızda Adıyaman Belediyespor’u yenerek, Elazığ’dan gelecek olan mutlu haberi bekleyeceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve sezonu şampiyon tamamlarız” dedi.

Akagündüz, Adıyaman Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına değinerek, Malatyalı taraftarları Cumartesi günü 14.30'da Yeşiltepe Stadına beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: