Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Barış Bingöl, hükmen mağlubiyetlerinin bulunmasından...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Barış Bingöl, hükmen mağlubiyetlerinin bulunmasından dolayı bir üst lige çıkamadıklarını kaydederek, “İnşallah çabalarımızın sonucunu alıp, bir üst lige çıkacağız” dedi.

Malatya İl Genel Meclisini ziyaret eden 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, meclis üyelerine yaptığı konuşmada, “44 Malatyasporumuza yapılan haksızlıklarla ilgili olarak verdiğimiz mücadelede, Malatya İl Genel Meclisi olarak bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Meclis olarak verdiğiniz destek bizleri çok gururlandırdı. İl Genel Meclisimizin arkamızda olması gücümüze güç kattı” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bingöl, 11 grupta en başarılı takım olmalarına rağmen Spor Toto 3. Lige çıkamadıklarını ifade ederek, “44 Malatyaspor olarak Malatya’mızı BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil ettik. Fakat sezon başında lisans hatasından dolayı 3 puanımız silindi. Ama ona rağmen hiç yılmadık ve çalıştık. Neticede de grubumuzu lider olarak tamamladık. Grubu lider bitirdik ancak, hükmen mağlubiyetimizin bulunmasından dolayı TFF bizi şampiyon ilan etmedi ve Spor Toto 3. Lige çıkamadık. Bu uygulama sadece BAL Ligi’nde var. Biz buna kesinlikle karşıyız. Biz grubun lider takımıyız. 11 grupta da en çok puan alan ve başarılı olan takımıyız” diye konuştu.

Bingöl, haklarını sonuna kadar arayacaklarını da sözlerine ekleyerek, “44 Malatyaspor olarak hakkımızı arıyoruz. Ankara ve İstanbul’da çalışmalarımızı sürüyor. Avukatlarımızı tuttuk ve tahkime gidiyoruz. İnşallah çabalarımızın sonucunu alıp, bir üst lige çıkacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: