BAL Spor ChokOliva'da Transfer

İZMİR (AA) - Erkekler Voleybol 2. Ligi ekiplerinden BAL Spor ChokOliva, Kanadalı smaçör Christopher Hoag'u transfer etti. 

İZMİR - Erkekler Voleybol 2. Ligi ekiplerinden BAL Spor ChokOliva, Kanadalı smaçör Christopher Hoag'u transfer etti. Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag'ın büyük oğlu 1,92 metre uzunluğundaki Christopher Hoag, voleybola 2005 yılında kolej takımı Sherbrooke College Volontaires'te başladıktan sonra 2008-2012 yıllarında University of Calgary Dinos'ta mücadele etti. 2012-2013'te Kanada Milli Takımı'na katılan Hoag, 2013-2014 sezonunda Fransa'nın Tourcoing-Lille Metropole takımında forma giyip 2. Lig şampiyonluğu yaşadı. BAL Spor ChokOliva Başkanı Ersan Odaman, yaptığı açıklamada, Belaruslu Vasili Kurdziuk'tan sonra önemli bir oyuncuyu da kadrolarına kattıklarını belirterek, "Christopher Hoag çalışmayı seven, disiplinli ve kaliteli bir oyuncu. Gerek savunmada gerekse hücumda takıma büyük güç katacak, BALSPOR ChokOliva ailesine hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: