Bala Belediye Başkanı Gürbüz:

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, gençlik merkezinden üç aylık süre içinde 5 bin çocuğun yararlandığını söyledi.

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, gençlik merkezinden üç aylık süre içinde 5 bin çocuğun yararlandığını söyledi.

Gürbüz, yaptığı açıklamada, gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak amacıyla Balalı gençlere ve çocuklara hizmet veren merkezde bilardo, masa tenisi, langırt, satranç, abalone gibi salon oyunlarının yanısıra, gençlerin okuma ve araştırma yapabilecekleri kütüphane, internet salonu, spor, step/aerobik, jimnastik ve kondisyon salonlarından üç ayda 5 bin Balalı genç ve çocuğun yararlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

İlçe merkezi dışında bulunan mahallelerde ikamet eden çocuklar için Belediye tarafından düzenli olarak servis sağlandığını ifade eden Gürbüz, ilçe merkezi dışında yer alan 19 mahalleye, haftanın belli günleri araç tahsis ettiklerini, böylelikle buradaki imkanlardan ilçedeki tüm çocukların yararlanmasını sağladıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: