Balayına gidemeden trafik kurbanı oldular

Adana'da geçtiğimiz gece yarısı aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada hayatını kaybeden 20 günlük evli çiftin katıldıkları düğünden sonra Antalya'ya balayına gideceklerin öğrenildi.

Adana'da geçtiğimiz gece yarısı aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada hayatını kaybeden 20 günlük evli çiftin katıldıkları düğünden sonra Antalya'ya balayına gideceklerin öğrenildi.

MİNİBÜS SEYHAN GÖLÜNE DÜŞTÜ: 5 ÖLÜ

Edinilen bilgiye göre, birbirini severek 6 Şubat 2012'de evlenen Murat Pirinci (23) eşi Gizem Pirinci (20) balayına gitmek için hazırlık yaptı. Ancak 25 Şubat günü merkez Yüreğir ilçesindeki Şahlar Düğün Salonu'nda Murat Pirinci'nin teyze çocukları Hamit Düşürge ile Ceylan Ümay'ın düğün törenine katılacakları için balayını erteledi.

Reklam
Reklam

Çift düğüne katılarak doyasıya eğlendi. Düğün bittikten sonrada Murat Pirinci'nin amcasının oğlu Özcan Pirinci (24) Gizem ve Murat Pirinci çiftini amca oğlu Mahmut Pirinci (26) ile Gizem'in teyzesinin kızı Duygu Karakaş'ı yemek yedirmeye götürdü.

Minibüs Seyhan Gölüne düştü | www.mynet.com/video

Minibüs ile set üzerinden Seyhan Baraj Gölü kenarına geldikleri sırada aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarparak 20 metre aşağıdaki göle uçtu. evli çift ile birlikte 5 kişi hayatını kaybetti. 20 gün önce evlenen çift balayı yerine mezara gitti.

Gizem Pirinci'nin dedesi damatlarının ep telefonu tamiri ve satımı işi yaptığını torunu Gizem ile bu sırada tanışarak birbirlerini sevdiğini belirterek, "Torunum eşini çok sevdi. Geldiler bizden istediler bizde kızımızı verdik. 20 gün önce düğünleri olmuştu. Balayı hazırlığı yapıyorlardı ancak Murat'ın kuzeninin düğünü olduğu için ertelediler.

Cumartesi günü düğüne katıldılar yemeğe giderken kazadan hayatlarını kaybettiler. Eğer kaza olmasa bugün torunum ve eşi Antalya'da balayına gitmiş olacaktı. Ancak şimdi mezara girdiler" dedi.

Reklam
Reklam

İHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: