Balayınızı Afrika'da Geçirin

Balayında son trend Afrika'da Safari...

Hayatınızın en unutulmaz dönemi olacak balayınızı eşsiz bir safari deneyimiyle değerlendirmeye ne dersiniz?

Bugüne kadar belgesellerde gördüğünüz vahşi hayvanları büyüleyici doğal ortamlarında görüp, Afrika'nın bozulmamış doğasına ve naifliğine tanıklık ederek balayınızı daha da romantik hale getirmeniz mümkün... Üstelik safari maceranızı, farklı kültürü, bembeyaz kumsalları ve turkuaz deniziyle ünlü egzotik Zanzibar adasında geçireceğiniz birkaç gün ile birleştirebilirsiniz...

Afrika'nın en güzel 2 ülkesinden olan Kenya veya Tanzanya'dan başlayarak yaşayabileceğiniz bu deneyim için önceden vize almanıza gerek yok. Vize, ülkeye giriş sırasında kolayca alınabiliyor. Her ne kadar Afrika dense de, safaride veya egzotik bir ada olan Zanzibar'da karşılaşacağınız lüksün üst sınırı yok. 3 yıldızlı konaklamadan, yıldızlarla bile tarif edilemeyen lüksün ne kadarını istediğinize siz karar vereceksiniz.

Reklam
Reklam

Safari ve Zanzibar tatilinin bir diğer avantajı da ulaşım kolaylığı. İlk duyduğunuzda kulağa çok uzak gibi gelen tüm bu noktalara THY ile direkt uçulabiliyor... Kenya'ya uçuş 6,5 saat, Tanzanya'ya yolculuk ise 7,5 saat civarında sürüyor. Zanzibar'a ulaşmak ise Tanzanya uçuşuna ek olarak 20 dakikalık bir uçuş daha gerektiriyor. Küçük uçaklarla yapılan bu yolculuğun keyfi de bir başka...

Baş başa geçirmek isteyeceğiniz bu özel zamanın tarihini ve süresini yine siz belirleyeceksiniz. Konaklamak isteğiniz otellere tur operatörlerinizin yardımıyla siz karar vereceksiniz. Balayı turlarında butik oteller daha çok tercih ediliyor, şimdiden bizden söylemesi.
Sadece Afrika ve safari turizmine yönelik turlar yapan Savana Tur bu konuda öne çıkan, işini büyük bir titizlik ve keyifle yapan yerlerin başında geliyor.