Balcalı Hastanesine Yeni Ameliyathane Kurulacak

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, 30 operasyon odası ile...

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, 30 operasyon odası ile bölgenin en önemli ameliyathanesi için çalışmalara başladıklarını ve 2013 yılı içerisinde tamamlanmasını planladıklarını söyledi.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yönetimi tarafından Çukurova Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde basınla tanışma toplantısı düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ve hastane yönetiminin yer aldığı toplantıya bir çok basın mensubu katıldı. Burada konuşan Başhekim Taşova, Balcalı Hastanesi’nin marka değeri olan bir hastane olduğunu belirterek, “Bin 200 yatağımız, 200 yoğum bakım yatağıyla da en fazla yoğum bakım yatağına sahip bir hastaneyiz. Bakıldığı zaman özellikle günde 2 bin 500 poliklinik hizmeti olan, 43 kliniği bulunan oldukça büyük bir hastaneyiz. Hastanemizin en önemli unsuru gerçekten deneyimli bir kadroya sahip olması” dedi.

Reklam
Reklam

Göreve geldiği 6 aylık süreçten de bahseden Taşova, “Biz 6 aylık süre içerisinde öncelikli olarak Basın İrtibat Bürosu’nu kurduk. Gerçekten bunu da ne kadar iyi yaptığımı zaman içerisinde gördük. Çok güzel yönlendirmeler oldu kendimizi ifade edebilmemizin güzel yolları oldu. Daha sonra Hasta Hizmetleri Birimi’miz devreye girdi. Çünkü artık özel hastanelerle mücadele ediyoruz ve biz marka değerimizi güçlendirmek amacıyla bu girişimlere imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Balcalı Hastane’sinin oldukça eski ama güvenilir bir hastane olduğunu vurgulayan Başhekim Taşova, konuşmasını şöyle tamamladı:

“2013 yılı içerisinde öncelikli olarak hastanemizin iç ve dış yapısını yenileştirilmesi için çalışmalara başladık. Projeler devam ediyor. Yoğum bakım ünitemizin yenilenmesi konusunda projemiz var. Fakat çok daha önemli bir projemiz var oda yeni ameliyathane. 30 yıllık bir ameliyathanemiz var ve şimdi yaklaşık 30 operasyon odasıyla bölgemizin belki en önemli yeni ameliyathanesi için adım atmaya başladık. Çok yoğun bir şekilde onkoloji hastamız var. Onkoloji hastalarına hizmet ediyoruz. Onların daha güvenli ve iyi ortamda hizmet edebilmesi için yeni bir kemoterapi merkezinin projesi içerisindeyiz. Yeni ek binamızda bu proje gerçekleşecek. Göz bankası gibi bir takım merkezlerin kurulması için Sağlık Bakanlığı’nın bazı istekleri var. Onlar da tamamlanmak üzere. Bittiği zaman daha detaylı bilgi vereceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: