Balcı: Olimpiyat kelimesi bizi ayrıca heyecanlandırıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı, Kadınlar Olimpiyat Elemeleri ev sahipliği için,...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı, Kadınlar Olimpiyat Elemeleri ev sahipliği için, "İçinde Olimpiyat kelimesinin geçmesi bizi ayrıca heyecanlandırıyor." dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı, bugün FIBA Yönetim Kurulu tarafından açıklanan 2012 Kadınlar Olimpiyat Elemeleri ev sahipliğinin kazanılması ile ilgili yaptığı değerlendirmede, bugüne dek birçok büyük organizasyonu Türkiye Basketbol Federasyonu olarak başarı ile gerçekleştirdiklerini ancak Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’nin, içinde Olimpiyat kelimesi geçtiği için kendilerini ayrıca heyecanlandırdığını söyledi.
Bugün İspanya’nın Madrid şehrinde toplanan FIBA Yönetim Kurulu, 2012 Olimpiyat Oyunları’na gidecek son 5 kadın takımımın belirleneceği Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’ne ev sahipliğini Türkiye’ye verirken, Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı da bu ev sahipliğinin kendisini farklı bir şekilde heyecanlandırdığını söyledi.
Emin Balcı, “Bugüne dek Türkiye Basketbol Federasyonu olarak birçok büyük organizasyona başarı ile ev sahipliği yaptık.'' diyerek şu şekilde konuştu:
''2001 yılında Erkekler Avrupa Şampiyonası, 2005 yılında Kadınlar Avrupa Şampiyonası ve geçtiğimiz yıl da 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nı en mükemmel şekilde gerçekleştirdik. 2012 Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’ne de en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak bu ev sahipliği, diğerlerine göre beni farklı bir şekilde heyecanlandırıyor. İçinde “Olimpiyat” kelimesinin geçmesi bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmak hepimiz için ayrı bir gurur kaynağı. Türkiye, tüm dünyada, önde gelen basketbol ülkelerinden biri. Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmak hem ülkemiz, hem de federasyonumuz için çok önemli. Bu organizasyonu da en mükemmel şekilde gerçekleştireceğimizden kuşkum yok.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz