-baldıroğlu’na Başkan Altıntaş’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Elmalı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına yeni seçilen Başkan Ahmet Baldıroğlu...

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Elmalı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına yeni seçilen Başkan Ahmet Baldıroğlu ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Başkan Altıntaş burada kamyoncu esnafı ile yakından ilgilenerek, istek ve beklentilerini dinledi. Ahmet Baldıroğlu ve yönetimini seçilmelerinden dolayı kutlayan Başkan Altıntaş, ise “Elmalı için en iyi hizmeti yapacağınıza inanıyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi işlere imza atarsınız” dedi.

Altıntaş, kamyon şoförlerinin canla başla çalışarak ilçe ekonomisine büyük katkı sağladıklarını belirterek Elmalı Belediyesi olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. İlçenin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemli olduğuna değinen Başkan Altıntaş bunları hep birlikte başaracaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: