Balı Camisi'nde Bakım Onarım Çalışmaları

Ereğli'de Balı Mahallesi'ndeki Balı Camisi'nde bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Ereğli'de Balı Mahallesi'ndeki Balı Camisi'nde bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce cami tabanında yaşanan çökmelerin ardından vatandaşların namazlarını caminin üst katında kıldığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde çöken yerin betonunun Ereğli Belediyesi ekiplerinin desteğiyle döküldüğünü ifade eden Yaman, şöyle konuştu:

"Caminin zemin betonu Ereğli Belediyesi tarafından yapıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırseverimiz de caminin zemininin döşemesini yapacak. Yine aynı zamanda camimizin içerisinde düzenlemeler yapıyoruz. Modern bir hale dönüştürmeye çalıştığımız camimizin tek eksiği minaremizin eski olmasıdır. İnşallah hayırseverlerin de desteğiyle bunu da yapacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: