Balık Tutarken Boğulan Ikizler Geriye Acı Bıraktı

Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Baba Sultan’da gölette balık tutarken boğulan ikiz kardeşlerin cenazesi, Bursa Adli...

Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Baba Sultan’da gölette balık tutarken boğulan ikiz kardeşlerin cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Balık tutan gençlerden, önce suya Hakan Şentürk’ün düştüğü, Gökhan Şentürk'ün de ikiz kardeşini kurtarmak için gölete atladığı ortaya çıktı.

İnegöl Akhisar Mahallesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki ikizler Hakan ve Gökhan Şentürk, komşuları Ferhat Ali Kılıç (65) ile birlikte dün öğlen saatlerinde balık tutmak için Babasultan köyündeki gölete gitti. Bir süre balık tutan ikiz kardeşlerden Hakan Şentürk, elindeki oltayı gölete atmak istediği sırada dengesini kaybederek suya düştü. İkiz kardeşini kurtarmak isteyen Gökhan Şentürk de suya atladı. Yüzme bilmedikleri iddia edilen ikiz kardeşler, bir süre sonra suda kayboldu. Ferhat Ali Kılıç’ın, durumu jandarma ekiplerine bildirmesiyle olay yerine gelen arama kurtarma ve Yalova Deniz Polisi ekipleri, boğulan ikizlerin cansız bedenlerini sudan çıkardı. Cumhuriyet savcısı, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere ikizlerin cesetlerini Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.

Reklam
Reklam

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin tamamlanmasıyla Şentürk kardeşlerin cenazeleri, sabah saatlerinde yakınları tarafından alındı. Şentürk kardeşlerin cenazesi, cenaze işlemlerinin yetişmesi halinde bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: