Balık Tutmak İçin Girdiği Çayda Boğuldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Mecidiye köyünde elle balık tutmak için suya giren evli ve 3...

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Mecidiye köyünde elle balık tutmak için suya giren evli ve 3 çocuk babası genç hayatına kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Ceyhan ilçesinde ikamet eden Mevlüt İpka (37), ağabeyi Ceyhan’ın Esentepe Mahallesi Muhtarı Mahmut İpka ve arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için, Savrun çayının geçtiği Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Mecidiye köyüne gitti. Diğer arkadaşları ile birlikte elle balık yakalamak için suya dalan Mevlüt İpka bir daha sudan çıkamadı. Suya giden ağabeyi Mahmut İpka ve arkadaşları Mevlüt İpka'nın cansız bedenini sudan çıkarttılar.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından İpka’nın cesedi Kadirli Devlet Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Ceyhan ilçesine getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: