Balık Tutmaya Gittiği Derede Boğuldu

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde serinlemek için dereye giren 4 kişiden biri boğularak öldü. Derede hayatını kaybeden...

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde serinlemek için dereye giren 4 kişiden biri boğularak öldü. Derede hayatını kaybeden Kazım Ay isimli 14 yaşındaki genç Sarıpınar köyünde bugün toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, İvrindi ilçesine bağlı Yağlılar Köyündeki olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. Yağlılar ve Osmanlar köyü arasındaki dereye balık tutmak için giden 4 arkadaştan Kazım Ay (14) isimli öğrenci girdiği suda boğularak hayatını kaybetti. Kazım Ay'ın derede suya daldığını ancak tekrar çıkmadığını gören arkadaşlarının bağırarak çevreden yardım istemesi üzerine yapılan çalışmalar sonuç vermedi. Bu arada jandarmaya bildirilen olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı sualtı arama kurtarma ekibi de bölgeye sevk edildi. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekibindeki görevlilerin yaptığı arama ve tarama faaliyeti sırasında Kazım Ay isimli gencin cesedi bulunup karaya çıkarıldı. Dalgıçların arama çalışmalarını izleyen baba R.A. çocuğunun cesedini görünce gözyaşına boğuldu.

Reklam
Reklam

KÖYDE DEFNEDİLDİ

Derede boğularak hayatını kaybeden Kazım Ay isimli gencin İvrindi ilçe merkezindeki 7 Eylül İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Kazım Ay'ın cenazesi bugün öğleyin İvrindi'nin Sarıpınar köyünde defnedildi. İvrindi'de büyük üzüntüye yol açan boğulma olayıyla ilgili açıklama yapan yetkililer bu gibi hadiselerin tekrar yaşanmaması için ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini bildirdi. Özellikle yüzmeyi bilmeyen vatandaşların deniz, göl, baraj gibi tatlı sulara balık tutmak veya serinlemek için de olsa hiçbir şekilde girmemeleri uyarısında bulunuldu. İvrindi Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: