Balıkçı: Engeller AK Parti ile aşılmaya başladı

AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı, şampiyon engelli sporcu Tolga Murat Balıkçı, engelli vatandaşların...

AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı, şampiyon engelli sporcu Tolga Murat Balıkçı, engelli vatandaşların maaşa bağlandığını hatırlatarak, önümüzdeki dönemde de engellilerin daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağını söyledi. Balıkçı, “Engellilerimiz, AK Parti ile birinci sınıf hizmet almaya başladı.” dedi.
Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret eden Balıkçı, işaret dili tercümanı aracılığıyla seslendi. Engellilere yönelik spor faaliyetleri ne kadar gelişirse engellilerin önündeki duvarların yıkılarak topluma katkılarının da o ölçüde artacağını vurgulayan AK Parti adayı Balıkçı, “Biz engellilerin, sporun bu gücünden yararlanmamız lazım.” şeklinde konuştu. Bakıma muhtaç engelli çocuğu olan annelere 5 yıla kadar erken emekli olma hakkı tanındığını, şehit ve gazilerin çocuklarına yapılan eğitim yardımının yüzde 25 oranında arttırıldığını ifade eden Tolga Murat Balıkçı, bunların önümüzdeki dönemde daha iyileştirileceğini kaydetti. Balıkçı, 18-29 yaş arası engelli gençleri istihdam eden işverenlerin sigorta primlerini 5 yıl boyunca devletin ödediğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz