Balıkesir Ak Parti Başkanlar Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı tarafından her ay düzenlenen başkanlar toplantısının Haziran ayı toplantısı yapıldı....

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı tarafından her ay düzenlenen başkanlar toplantısının Haziran ayı toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, "Halkımızın memnuniyetini kazanma yolunda özverili ve fedakarca çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yüzde 50 aldığımız destekle ilgili çıtayı daha da yükseltmek başlıca hedefimizdir" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı Haziran Ayı İlçe Başkanları Toplantısı yapıldı. İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı Başkanlığındaki toplantıya İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Başkanlar Toplantısında özellikle teşkilat çalışmaları gözden geçirildi, son bir aylık siyasi ve güncel konular değerlendirildi. Toplantıda, siyasetin ülke yönetiminde söz sahibi olarak insanların beklentilerini karşılamak amacıyla yapılan önemli bir anlayış olduğu belirtilerek, halkın memnuniyetini kazanma yolunda özverili ve fedakarca çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı. AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri hizmetlerin devamlılığıyla beraber gerçek demokrasi anlayışının hakim kılınması için büyük mücadele verildiği kaydedildi. AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, "Halkımızın yüzde 50’sinin üzerinde desteğini aldığımız gerçeği ile bu çıtayı daha yukarılara çıkarmak temel hedefimiz olmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığındaki toplantıda, İl Danışma Meclisinin Temmuz ayında toplanması kararlaştırıldı. Gündem maddeleri üzerinde yapılan müzakerelerin ardından ilçe başkanları tek tek söz alarak ilçeleriyle ilgili sorunları anlattı taleplerini iletti. Bunlarla ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından başkanlar toplantısı sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: