Balıkesir Belediyesi Araç Filosuna Dört Yeni Araç Kattı

Balıkesir Belediyesi, hizmet kalitesini arttırmak ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla araç filosuna yeni...

Balıkesir Belediyesi, hizmet kalitesini arttırmak ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla araç filosuna yeni araçlar kattı. Belediye yönetimi, cenazelerin hijyen şartlarına uygun olarak kısa sürede taşınması amacıyla satın aldığı iki yeni cenaze nakil aracını hizmete sunarken, park ve bahçe yapım ve bakımında kullanılmak üzere satın aldığı iki yeni bahçe tipi traktörü de araç filosuna dahil etti. Hizmete sunulan araçlar, belediye önündeki bahçede halkın izlenimine sundu. Araçları inceleyen Belediye Başkanı İsmail Ok, araçlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü emrinde, mezarlık hizmetlerinde kullanılacak olan araçlar, 2013 model üretime sahip. Hizmete sunulan cenaze nakil araçlarından biri, tamamen kapalı taşıma bölümüne sahip. Dört cenaze ve 5 cenaze yakınını taşıma kapasitesine sahip olan araçta klima da bulunuyor. Klimalı olan diğer araç ise ikisi kapalı, ikisi de açık bölümde olmak üzere dört cenaze taşıyabiliyor. Yeni alınan 25 beygir gücündeki iki bahçe tipi traktör de, mezarlık işlerinde kullanılacak. Araçlardan biri Başçeşme, diğeri de Çınarlıdere Mezarlığı'nda hizmet verecek. Traktörler, cenaze malzemesi taşınması ve mezarlık çevre temizliğinde kullanılacak.

Belediye Başkanı Ok, Balıkesir Belediyesi’nin hizmet kalitesine önem verdiğini belirterek, hizmetlerin etkin ve hızlı bir biçimde yürütülmesi için araç parkının güçlendirilmesine önem verdiklerini bildirdi. Yeni alınan araçların Balıkesir’e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: