Balıkesir Gençlerde Final Heyecanı

Balıkesir’de devam eden ‘U15 Futbol Şampiyonası’ Ali Hikmet Paşa stadında yapılacak.06 Şubat Çarşamba saat 14.00’te...

Balıkesir’de devam eden ‘U15 Futbol Şampiyonası’ Ali Hikmet Paşa stadında yapılacak.

06 Şubat Çarşamba saat 14.00’te Balıkesir Belediyespor U15 ile Altınova Belediyepor U15 arasında yapılacak karşılaşma sonrasında il şampiyonu belli olacak.

Altınova Belediyespor ilk maçında Altınoluk Belediyespor’u 3-0 mağlup etti, ikinci maçında Bandırma karşısında 2-0 galip durumda iken maçı 3-2 kaybetti.

Daha sonra Balıkesir Y.Sanayispor maçında Ayvalık’lı orta hakemin tarafından tartışılan Altınova’nın 2 golü ve penaltısı verilmeyince maç 1-1 berabere sonuçlandı. Gönen Belediyespor maçını 3-1 kazanan Altınova gençleri son maçta Balıkesir Belediyespor ile karşılaşacak. Galip gelen taraf Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.(BT)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz