Balıkesir Halk Sağlığı Laboratuvarı'na yeni müdür atandı

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarı Müdürlüğü'ne, gıda mühendisi Raif Dayıcı (44) atandı. Dayıcı,...

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarı Müdürlüğü'ne, gıda mühendisi Raif Dayıcı (44) atandı. Dayıcı, hedefinin laboratuvarı halka en iyi şekilde hizmet verir hale getirmek olduğunu belirtti. Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mehmet Çalışkan'ın görevi bırakmasından sonra müdürlük bir süre boş kalmıştı.
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Yılmaz, Raif Dayıcı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Dayıcı'yı ayrıca İl Sağlık Müdür Yardımcısı Cem Pireli, Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hocaoğlu ve çeşitli sendika temsilcileri de ziyaret etti.
Balıkesirli olan Müdür Raif Dayıcı, Ankara Keçiören Çevre Sağlığı Meslek Lisesi'ni 1985 yılında birincilikle bitirdi. Mecburi hizmetini Şanlıurfa'da tamamladı. 1987 yılında Balıkesir'e atanan Dayıcı, Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı'ndan, 2000 yılında yüksek gıda mühendisi olarak mezun oldu. 2002 yılından bu yana İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz