Balıkesir Karesispor'da Umutcan Ve Gökhan Imzayı Attı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'in Türkiye Basketbol Ligi'ndeki (TBL) yeni temsilcisi Karesispor, daha önce anlaşma sağladığı İstanbul Beylikdüzü'nden gard Umutcan

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'in Türkiye Basketbol Ligi'ndeki (TBL) yeni temsilcisi Karesispor, daha önce anlaşma sağladığı İstanbul Beylikdüzü'nden gard Umutcan Özyıldırım ve Petkimspor'dan pivot Gökhan Karabıyık'la sözleşme imzaladı.
Kulüpte düzenlenen imza töreninde konuşan Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen, takımına önemli 2 oyuncu kazandırdıklarını belirtti, şöyle konuştu:
"Türkiye Basketbol Ligi'nde iddialı ve söz sahibi olacak bir takım kurmaya devam ediyoruz. Umutcan Balıkesir'de doğup büyüyen başarılı bir sporcumuz. Gökhan ise anne tarafından Balıkesirli. Balıkesirli oyuncuları kadromuza katmak bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Umuyorum hep birlikte güzel ve başarılı bir sezon geçiririz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: