Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir-teslim

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Sabri Caner, bugün düzenlenen devir-teslim töreniyle görevine başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Sabri Caner, bugün düzenlenen devir-teslim töreniyle görevine başladı.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki törende, İbrahim Aydın'ın yaklaşık bir yıldır vekaletle yürüttüğü görevi teslim alan Caner, eğitimdeki kaliteyi yükseltmenin gayreti içinde olacağını söyledi.

Caner, 28 Ocak 2012'den bu yana sürdürdüğü Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bakanlık tasarrufuyla Balıkesir'e atandığını belirterek, "Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkmasıyla çok yoğun bir çalışma temposuna girdik. Her il, kendi içinde yarıştığı gibi diğer illerle de yarıştı" dedi.

Reklam
Reklam

Bursa Orhangazi'deki görevine dönecek Aydın ise kapıda çiçekle karşıladığı Caner'e başarı dileğinde bulundu.

Balıkesir'deki yaklaşık 11 aylık görevi sırasında yoğun tempoda çalıştığını anlatan Aydın, "Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim öğretime sorunsuz devam ediyor" diye konuştu.

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: