Balıkesir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş Eskişehir'e Atandı

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atandı. Ateş'in atama kararıyla ilgili...

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atandı. Ateş'in atama kararıyla ilgili olarak Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da görev yaparken 2008 Nisan ayında Balıkesir'e Orman Bölge Müdürü olarak atanan ve 5 yıldır burada görev yapan Recep Ateş'in Eskişehir'e tayin edilmesi sürpriz bir atama olarak nitelendirildi. Balıkesir'de başarılı bir çalışma dönemi geçiren Recep Ateş tayin iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Atama konusu Orman bölge Müdürlüğündeki bazı yetkililer tarafından doğrulandı. Orman Bakanlığı ve genel müdürlük nezdinde Balıkesir en önemli ve gözde bölge müdürlüklerinin arasında yer alıyor. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünün bünyesinde 14 işletme müdürlüğü bulunuyor. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünde ise 4 işletme müdürlüğünün bulunduğu kaydedildi. Bu arada, Recep Ateş'ten boşalan Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne henüz başka bir isim atanmazken, bölge müdürlüğüne bir süre müdür yardımcısı Mehmet Aslan'ın vekalet edeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Atama nedeniyle senelik izinde olan bölge müdür yardımcısı Mehmet Aslan'ın göreve çağrıldığı, Aslan'ın Balıkesir Orman Bölge Müdür Vekili sıfatıyla Çanakkale'de düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: