Balıkesir Polisi Gençleri Bilgilendirdi

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, kontör ve para dolandırıcılığı...

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, kontör ve para dolandırıcılığı konusunda gençleri bilgilendirdi.

Karesi AVM'de Güçlü Yarınlar Platformu'nun etkinlikleri çerçevesinde oynanan Çanakkale Savaşı'nı konu alan tiyatro gösterisi sonrası Balıkesir polisi kontör ve para dolandırıcılığı konusunda uyarıda bulundu. Salondaki 300 öğrenci, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün kendi imkanları ile çektiği kısa filmleri izledi. Hırsızların ve dolandırıcıların taktiklerini konu alan kısa filmlerde vatandaşlar tarafından yapılmaması gereken hatalar vurgulandı. Öğrencilerin ilgi ile izlediği film sonrası platformun etkinlikleri devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: