Balıkesir Ticaret Odası'nda Seçim Heyecanı

Balıkesir Ticaret Odası'nda (BTO) seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Mahmut Yavuz ve Değişim Platformu'nun adayı...

Balıkesir Ticaret Odası'nda (BTO) seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Mahmut Yavuz ve Değişim Platformu'nun adayı Fahri Ermişler'in yarıştığı seçimlerde yüzlerce oda üyesi oy kullanmak için oda binasına akın edince kalabalık sokaklara taştı.

BTO binasında 2 adaylı başkanlık seçim heyecanı yaşanıyor. 5 sandıkta 18 meslek komitesi için 5 binden fazla üyesi bulunan Ticaret Odası seçimleri üyelerden büyük ilgi gördü. Sabah erken saatlerde yüzlerce oda üyesi oy kullanmak için oda binasına geldi. Ticaret Odası'nın bulunduğu sokağa üzeri aranarak alınan üyeler kendi meslek grubuna göre hazır olan sandıklara oy attı. Binanın fiziki yapısının dar olması nedeni ile sıra ile içeri alınan üyeler, başkan adayları Mahmut Yavuz ve Fahri Ermişler'e hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Öte yandan oy kullanan vatandaşların binadan çıkmadığının görülmesi üzerine Balıkesir'in tanınmış iş adamı Adnan Atacan, oda üyelerine seslendi. Her iki başkan adayının grubundan 3'er kişinin sandık başlarında kalması ve diğer oy kullanan vatandaşların dışarı çıkması gerektiğini söyleyen Atacan, adaylara başarılar diledi.

Öte yandan, Ticaret Odası seçimi için güvenlik güçleri de geniş önlem aldı. Ticaret Odasının bulunduğu binanın çevresi araç trafiğine kapatılırken, polis oy kullanacak kişilerin sıra ile içeri girmesini sağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: