Balıkesir Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Necatibey Eğitim Fakültesi (NEF) Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özden Koruoğlu, 14 ana...

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Necatibey Eğitim Fakültesi (NEF) Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özden Koruoğlu, 14 ana bilim dalında kayıtların başladığını söyledi. Koruoğlu, 9 Eylül'e kadar devam edecek kayıtlarda sıkıntı olmadığını belirterek, şehirdışından gelen öğrencilere Balıkesir Otogarı'nda ücretsiz ulaşım ve danışmanlık hizmeti verildiğini kaydetti.
Dekan Yardımcısı Koruoğlu, YÖK'ün belirlediği kontenjan gereği bin 6 kişinin NEF'e kayıt yaptırmasını beklediklerini söyledi. Kayıtların ilk gün problemsiz geçtiğini aktaran Doç. Dr. Koruoğlu, fakülte çevresinde çok sayıda kız ve erkek öğrenci yurdu bulunduğunu, bu konuda sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.
BAÜ'de öğrenci sayısının bu yıl 35 bine ulaşacağı, sadece merkezde 20 bini bulacağı kaydedildi. Ayrıca Türkiye'nin en eski eğitim fakültelerinden biri olan ve geçen yıl 100. kuruluş yılını kutlayan NEF'e de binin üzerinde yeni kayıt beklendiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz